Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
"Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ",
ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ

Η σπουδάστρια της σχολής μας Τζένη Παπαδημάτου έχει γράψει τους διαλόγους αλλά και έχει κάνει τη συνολική επιμέλεια του σεναρίου στο ριμέικ της ταινίας της δεκαετίας του ’60 που όλοι έχουμε αγαπήσει και ακόμα θυμόμαστε.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης

Υπόθεση:

Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.

Παίζουν :
 Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ευτυχία Φαναριώτη, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Πατρίτσια Περιστέρη, Ελευθερία Μπενοβία, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Πούλης, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βίκυ Κάβουρα.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει την Τζένη Παπαδημάτου και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.