Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

Οι σπουδαστές του τμήματος υποκριτικής του Tabula Rasa στην ταινία «Μαριονέτες»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Μαριονέτες» σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή. Πρόκειται για μια ιστορία μυστηρίου, γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή και γεμάτη πειρασμούς Αθήνα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα του 2015.

Η σχολή Tabula Rasa σε συνεργασία με την παραγωγή της ταινίας, διέθεσε τους σπουδαστές του τμήματος υποκριτικής, ώστε να εξασκούνται σε πραγματικό χρόνο κινηματογραφικών γυρισμάτων, συμμετέχοντας στο cast επαγγελματικά ως ηθοποιοί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός από τα επαγγελματικά τηλεοπτικά γυρίσματα, κάθε χρόνο, μέσα από τα τμήματα δημιουργικής γραφής και σκηνοθεσίας, παράγονται δεκάδες ταινίες μικρού μήκους, θεατρικά έργα και web-series, στα οποία σκηνοθετούν, συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι σπουδαστές της σχολής, ώστε να εξειδικευτούν στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

Στα γυρίσματα της ταινίας συμμετείχαν οι σπουδαστές (αλφαβητικά): Βαρβάρα Αλεξίου, Μάρκος Βρεττάρος, Δημήτρης Ιορδανίδης, Αντωνία Κατσή, Μάγδα Κυπριώτη, Γιώργος Λουρωτός.

 

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.