Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

«Κάντε τον κόσμο δικό σας»

Ο σπουδαστής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Μανώλης Πιπεράκης, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή. 

Το βιβλίο του είναι ένας απλουστευμένος αλλά αναλυτικός οδηγός επιτυχίας. Μέσα από ενδιαφέρουσες ιστορίες, θεωρίες και οδηγίες, σας δείχνει πώς να διαμορφώσετε ένα ελκυστικό και αποτελεσματικό προφίλ, να αποκτήσετε δυνατή προσωπικότητα και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Γκρεμίστε τα περιοριστικά πιστεύω, που στέκουν εμπόδια στο δρόμο σας και αφήστε τον εαυτό σας να επιθυμήσει οτιδήποτε θεμιτό. Χρησιμοποιείστε τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Μάθετε ποιο είναι το επίπεδο «Αποτελεσματικής Επικοινωνίας» και αξιοποιήστε το, για να κάνετε τον κόσμο δικό σας. Ποιόν κόσμο; Αυτόν που εσείς ονειρεύεστε!

Ο Μανώλης Πιπεράκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1945. Την άνοιξη του 1969 άρχιζε την καριέρα του ως ιπτάμενος φροντιστής, μετά από μια αλληλουχία γεγονότων και συμπτώσεων που του άνοιξαν το δρόμο προς το όνειρο. Γιατί έτσι ακριβώς έβλεπε αυτό το επάγγελμα, που τον κάλυπτε απόλυτα σαν δουλειά και σαν τρόπος ζωής, με όλες τις δυνατότητες που του έδινε. Στο πέρασμά του από τον κλάδο των ιπταμένων συνέβαλε με τον τρόπο του στη συγχώνευση των Σωματείων Συνοδών και Φροντιστών, πέταξε πάνω από 13.000 ώρες με τα φτερά της Ολυμπιακής και βγήκε από την υπηρεσία το 1990, γεμάτος εμπειρίες, αναμνήσεις και γνώση από τα ταξίδια του σε όλη τη γη.
Μετά την έξοδό του ασχολήθηκε με τη συγγραφή, αλλά και με άλλες δραστηριότητες. Στο βιβλίο του "Η Δύναμη Είσαι Εσύ", ασχολείται με τις δημιουργικές δυνάμεις και δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος και μας αποδεικνύει, βήμα βήμα και με πολλά παραδείγματα, πώς όλα μας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν το επιθυμήσουμε πολύ, το κάνουμε εικόνα στο μυαλό μας και πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Για όσους ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν μπορούν να επισκεφτούν το ακόλουθο link: http://www.easywriter.gr/ebooks/item/53

Η τιμή του βιβλίου είναι 2,99 ευρώ.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Μανώλη Πιπεράκη, και εύχεται το βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο.

 

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 

 

Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.