fbpx

“Ας μας βγάλει κάποιος από ‘δω”

Home / “Ας μας βγάλει κάποιος από ‘δω”

Η ανατρεπτική κωμωδία «Ας μας βγάλει κάποιος από ‘δω» ανεβαίνει στο Micraasia Holly Bar από τις 22 Απριλίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σπουδαστής της σχολής μας Γιάννης Κιρλής, που κρατάει κι έναν από τους βασικούς ρόλους. Στο θίασο συμμετέχουν επίσης δύο ακόμη σπουδαστές μας, η Γεωργία Μαρίνου και ο Δημήτρης Τσίκλης.

Υπόθεση:
Τι θα γινόταν αν  μια οντισιόν για την τηλεόραση ήταν στην κυριολεξία εκρηκτική;
Τέσσερις άνθρωποι. Ο Χάρης, η Κάτια, o Μανώλης και η Ντίνα πηγαίνουν σε μια οντισιόν για την τηλεόραση και ξαφνικά κλειδώνονται στο δωμάτιο αναμονής. Στην συνέχεια συνειδητοποιούν ότι στην παρέα τους βρίσκεται μια ωρολογιακή βόμβα. Ίντριγκα, έντονα συναισθήματα, αποκαλύψεις θα διαδραματιστούν σε ένα μικρό δωμάτιο μέχρι την αντίστροφή μέτρηση.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Κιρλής Γιάννης, Μαρίνου Γεωργία, Τσίκλης Δημήτρης, Φίλη Μαρσώ

Σενάριο/ Σκηνοθεσία: Κιρλής Γιάννης

Πρεμιέρα: 22 Απριλίου 2015 στις 21:15

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Kάθε Τετάρτη και Πέμπτη 21:15

Micraasia Holly Bar – Κωνσταντινουπόλεως 70, Γκάζι

Τηλ. Επικοινωνίας: 6984631231

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει το Γιάννη Κιρλή, τη Γεωργία Μαρίνου και το Δημήτρη Τσίκλη και τους εύχεται: «Καλή αρχή»!