fbpx

Δελτία Τύπου

Home / Δελτία Τύπου

2024

Απρίλιος 2024, Η καθηγήτρια Σκηνοθεσίας Θεάτρου και Ηλεκτρονικής εικονογράφησης, του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αναστασία Κουρή, έγραψε τον θεατρικό μονόλογο με τίτλο “Διψάω”. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Βάσιας Βασιλείου και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη.

Μάρτιος 2024, Βράβευση του βιβλίου της καθηγήτριας δημιουργικής γραφής, Αντιγόνης Πόμμερ, «Ξενώνας κακοποιημένων βρικολάκων» από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών.

Μάρτιος 2023, Το Εργαστήρι Tabula Rasa, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στο μάθημα «Image making & Προώθηση δημιουργικού περιεχομένου», την Υπεύθυνη εκδόσεων του εκδοτικού οίκου «Πάπυρος», κυρία Ειρήνη Πουρνάρα, ως καλεσμένη του καθηγητή της σχολής, Σωτήρη Κατσέλου.

Φεβρουάριος 2024, H καθηγήτρια Εικονογράφησης παιδικού βιβλίου & comic, του εργαστηρίου Tabula Rasa, Μαρία Τζαμπούρα, συμμετέχει στην ομαδική έκθεση comics και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 11».

Φεβρουάριος 2024, Παρουσίαση του βιβλίου της καθηγήτριας δημιουργικής γραφής, Αντιγόνης Πόμμερ, «Ξενώνας κακοποιημένων βρικολάκων».

2023

Δεκέμβριος 2023, Rock + χημεία (Η επιστήμη της χημείας στη rock μουσική), είναι ο τίτλος του βιβλίου του καθηγητή Στιχουργικής του Εργαστηρίου Tabula Rasa, Γιάννη Σίννη, το οποίο συνέγραψε με τον Παναγιώτη Κουτσομπόγερα  και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηδυέπεια.

Δεκέμβριος 2023, Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών απένειμε το Α’ Βραβείο Ολοκληρωμένου Έργου, στην καθηγήτρια του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αντιγόνη Πόμμερ για το έργο της «Ξενώνας κακοποιημένων βρικολάκων».

Νοέμβριος 2023, Η καθηγήτρια Εικονογράφησης του εργαστηρίου Tabula Rasa, Μαρία Τζαμπούρα, παρουσιάζει το comic book της «Ιστορίες Μέσα από τη Βαλίτσα».

Οκτώβριος 2023, Ο καθηγητής υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Κωνσταντίνος Καραγάνης, παρουσιάζει την νέα του Stand up comedy παράσταση, με τίτλο «Έχω θυμό» στο Από Κοινού Θέατρο.

Οκτώβριος 2023, Το νέο βιβλίο της καθηγήτριας Δημιουργικής γραφής του εργαστηρίου Tabula Rasa,  Αντιγόνης Πόμμερ, «Ξενώνας κακοποιημένων βρικολάκων» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Οκτώβριος 2023, Ο καθηγητής υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Παναγιώτης Τζαφέρης, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Μικρό Πόνι» του Paco Bezerra (Πάκο Μπεθέρα), στο Θέατρο Αλκμήνη.

Αύγουστος 2023, To βιβλίo της Αντιγόνης Πόμμερ «Πόσες θερμίδες έχει το αίμα;» είναι υποψήφιο στα Βραβεία Everlies στις κατηγορίες “Καλύτερο βιβλίο φαντασίας” και “Καλύτερο εξώφυλλο”.

Απρίλιος 2023, Παρουσίαση του βιβλίου  «Το δαιμονικόν»  την Κυριακή στις 23 Απριλίου, στις 18:30 στο Mojo Club (Παπαδιαμαντοπούλου 36, Αθήνα, κοντά στη στάση του μετρό “Μέγαρο μουσικής”).

Μάρτιος 2023, Το Εργαστήρι Tabula Rasa, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στο μάθημα «Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία», τον διακεκριμένο επικοινωνιολόγο, Τάσο Παγκάκη, ως καλεσμένο του καθηγητή της σχολής, Σωτήρη Κατσέλου.

Μάρτιος 2023, Η συγγραφέας και καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Αντιγόνη Πόμμερ και η ηθοποιός και συγγραφέας Βίλη Σωτηροπούλου συμπράττουν στα κείμενα της παράστασης «Το Success Story μιας Loser».

2022

Δεκέμβριος 2022, Βράβευση του βιβλίου «Πόσες θερμίδες έχει το αίμα;» της Αντιγόνης Πόμμερ, από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών.

Δεκέμβριος 2022, Παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Μπολονάση «Ο λύκος μένει σπίτι» στο Public.

Οκτώβριος 2022, Η καθηγήτρια εγκληματολογίας του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Έλενα Μπολονάση, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Ο λύκος μένει σπίτι».

Ιούνιος 2022, Παράσταση των σπουδαστών «Ola_kolaz.gr XIΙ – Θα μετρήσω μέχρι το δώδεκα!»

Μάιος 2022, Παρουσίαση του βιβλίου της Αντιγόνης Πόμμερ «Πόσες θερμίδες έχει το αίμα;» στο Mojo Club

Φεβρουάριος 2022, Η καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”, Αντιγόνη Πόμμερ, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο: “Πόσες θερμίδες έχει το αίμα;”.

2021

Νοέμβριος 2021, Οι σπουδαστές μας, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Οκτώβριος 2021, Παρουσίαση του βιβλίου της Αντιγόνης Πόμμερ «Το κόκκινο μπάλωμα» στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη».

Οκτώβριος 2021, To βιβλίo μας “Το καταραμένο βιβλίο” απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Βραβεία Everlies– Ελληνικά Βραβεία του Φανταστικού.

Σεπτέμβριος 2021, Η συλλογική έκδοση παραμυθιών με τίτλο «Η Παραμυθολυμπιάδα των ζώων», με έργα των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, βρίσκεται στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο.

Αύγουστος 2021, Η Βάνα Πεφάνη, ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής στο εργαστήρι Tabula Rasa, σκηνοθετεί την παράσταση «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται» του Ρ. Τομά.

Αύγουστος 2021, «Οι σημαδεμένοι», το νέο τραγούδι σε μουσική και στίχους του καθηγητή Στιχουργικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Γιάννη Σίννη.

Ιούλιος 2021, Για μία ακόμη χρονιά, ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟS και προσφέρουμε στους σπουδαστές μας, ένα προνομιακό πακέτο παροχών.

Ιούνιος 2021, Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Οσελότος” η τρίτη ποιητική συλλογή του Γιάννη ΣίννηΛειμώνες.

Ιούνιος 2021, Η Σοφία Μουτίδου, ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής στο εργαστήρι Tabula Rasa, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη stand up comedy παράσταση «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας».

Ιούνιος 2021, Με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa με τους καθηγητές, Δημήτρη ΠλατανιάΜαρία ΣυμεώνΜαρία Τζαμπούρα και Ντόρα Χάλαρη.

Ιούνιος 2021, Ανακοινώθηκε ο νέος κύκλος δημιουργικών σεμιναρίων “Tabula Rasa” 2021 – 2022

Ιούνιος 2021, Το πολυσυγγραφικό βιβλίο “Το καταραμένο βιβλίο” του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa διαγωνίζεται στον ετήσιο διαγωνισμό λογοτεχνικών βραβείων του Public στην κατηγορία “Διήγημα”

Μάιος 2021, Παράσταση των σπουδαστών «Ola_kollaz.gr_XI – Οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες»

Μαΐος 2021, Το πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, με τίτλο «Το καταραµένο βιβλίο» είναι υποψήφιο στην κατηγορία ΙΔ – Καλύτερη συλλογή – Έλληνες συγγραφείς, στα Ελληνικά Βραβεία του Φανταστικού-The Everlies, που αφορούν στην εκδοτική χρονιά 2020.

Απρίλιος 2021, Η Σοφία Μουτίδου, ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής στο εργαστήρι Tabula Rasa γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο stand up comedy Εις το όνομα του ιού σε live streaming, το Σάββατο 10 Απριλίου 2021.

Μάρτιος 2021, Η καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”, Αντιγόνη Πόμμερ, κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα βιβλιοπωλεία με το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο: “Το κόκκινο μπάλωμα”.

2020

Οκτώβριος 2020, Η Μαρία Γεροδήμου, χορογράφος, χορεύτρια, τραγουδίστρια και καθηγήτρια χορού στο εργαστήρι Tabula Rasa συμμετέχει στην ταινία Luger ως βοηθός χορογράφου του Δημήτρη Παπάζογλου και ως χορεύτρια σε σκηνές του έργου.

Ιούνιος 2020, Παράσταση των σπουδαστών «ola_kolaz.gr vol.10 – Καραντίνα edition!»

Ιούνιος 2020, Tα βιβλία μας “Ο θησαυρός του Αλή Μπαμπά” και “Εικοσιοκτώ λόγοι για να πεθάνεις” στα Public Book Awards 2020

Μάιος 2020, Ανακοινώθηκε ο νέος φθινοπωρινός κύκλος δημιουργικών σεμιναρίων “Tabula Rasa” – 2020

Μάρτιος 2020, Προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών

Φεβρουάριος 2020, Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Tabula Rasa

Φεβρουάριος 2020, «Everyone acts, Tabula kids just do it better»,  οι σπουδαστές της Υποκριτικής στέλνουν το μήνυμα ότι το μέλλον προβλέπεται υπέροχο!

Φεβρουάριος 2020, H καταξιωμένη ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής αρχαίου δράματος του εργαστηρίου Tabula Rasa, Μαρία Τζανουκάκη, πρωταγωνιστεί στη θεατρική σκηνή του πολυχώρου Faust στη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου.

Ιανουάριος 2020, Ο στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Τσακαλίας ήταν καλεσμένος του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa και του καθηγητή στιχουργικής Γιάννη Σίννη.

Ιανουάριος 2020, Η καθηγήτρια ποίησης και φιλοσοφίας του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Μαρία Σβαρνιά, συμμετέχει στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ που πραγματοποιούν τα «Κίτρινα Παπούτσια», με τίτλο: Ποίηση: Η Υπέρβαση των Λέξεων. Η σχέση της με τη ζωή, τον θάνατο, την αλήθεια την αρμονία τα απωθημένα κ τις εμμονές.

2019

Δεκέμβριος 2019, «Ο Θησαυρός του Αλή Μπαμπά» το νέο βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος παραμυθιού.

Σεπτέμβριος 2019, Συμμετοχή του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa στο Education Festival 2019

Ιούνιος 2019, Παράσταση των σπουδαστών «ola_kolaz.gr vol.9 – 10 χρόνια!»

Μάιος 2019, «Εικοσιοκτώ λόγοι για να πεθάνεις», το νέο βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος λογοτεχνικής γραφής.

Μάιος 2019, «Περί ερώτων αρχαίων ο λόγος», η θεατρική παράσταση των σπουδαστών μας, του τμήματος υποκριτικής.

Μάρτιος 2019, «Τα ψαραμυθάκια», το βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος συγγραφής παραμυθιού, μεταφράζεται και ταξιδεύει στη Μπολόνια.

2018

Σεπτέμβριος 2018, Δωρεάν masterclasses από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Ιούνιος 2018,  “Ola Kolaz.gr vol 8 – Αχ, μια σοκολάτα!” , παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

Ιούνιος 2018,  “Χ-Ερωφίλη”, παράσταση των σπουδαστών του τμήματος υποκριτικής.

Μάιος 2018, “Τα ψαραμυθάκια”, το νέο βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος παραμυθιού.

Μάιος 2018, “Αρχαίων μυστήρια”, παράσταση των σπουδαστών του τμήματος υποκριτικής.

Μάρτιος 2018, Το “Μπου ξελευθερία!”, διαγωνίζεται στην κατηγορία του καλύτερου βιβλίου παιδικής λογοτεχνίας της χρονιάς.

Μάρτιος 2018, Το “Μπου ξελευθερία!”, το βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος παραμυθιού, ταξιδεύει μεταφρασμένο στη Μπολόνια.

2017

Ιούλιος 2017, “Για την Ειρήνη”, παράσταση των σπουδαστών του τμήματος υποκριτικής.

Ιούνιος 2017,  50 λέξεις”, 1ος διαγωνισμός λογοτεχνικού κειμένου 2017.

Ιούνιος 2017,  “Ola Kolaz.gr vol 7 – Ραντεβού στις οχτώ”, παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

Ιούνιος 2017, “Το νήμα”, παράσταση των σπουδαστών του τμήματος υποκριτικής.

Ιούνιος 2017, “Μπου ξελευθερία!”, το νέο βιβλίο των σπουδαστών του τμήματος παραμυθιού.

Απρίλιος 2017, «Be there Corfu animation festival, με την καθηγήτριά μας, Κατερίνα Γιαννάκου.

2016

Ιούλιος 2016,“50 λέξεις”, Διαγωνισμός λογοτεχνικού κειμένου 2016,

Ιούνιος 2016, “Ola Kolaz.gr vol 6 – Πρώτη γνωριμία”, παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

Μάιος 2016, “Δώδεκα ερωτικά εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο”, το νέο βιβλίο των σπουδαστών του τμήματος δημιουργικής γραφής.

2015

Δεκέμβριος 2015, “Ο Άγιος Βασίλης φέτος έρχεται με… λεωφορείο”,  φιλανθρωπική παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής, για τα παιδικά χωριά SOS.

Δεκέμβριος 2015, Η Tabula Rasa χορηγός επικοινωνίας στο Festival “Όψεις του φανταστικού” 2015.

Νοέμβριος 2015, Η Tabula Rasa χορηγός επικοινωνίας στο 1ο Athens Spirit Film Festival 2015.

Σεπτέμβριος 2015, Η Tabula Rasa στο Φεστιβάλ βιβλίου 2015

Σεπτέμβριος 2015, “Είσαι μόνος”, παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας Νικόλαου Στουρνάρα.

Σεπτέμβριος 2015, “LSD”, παρακολουθήστε την ταινία  του σπουδαστή μας Θωμά Αντωνάτου.

Σεπτέμβριος 2015, “Out of the blue”, παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας Νίκου Παπανικολάου – Χαντζέα.

Σεπτέμβριος 2015, “Paranormal” , παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας, Λάμπρου Βαμβακά.

Σεπτέμβριος 2015, “Trapped”, παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας Ηλία Δασκαλόπουλου.

Σεπτέμβριος 2015, Η Tabula Rasa ταξιδεύει στο 38ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας.

Ιούνιος 2015, “Ola Kolaz.gr – επτά θανάσιμα αμαρτήματα”, παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

Ιούνιος 2015, “Άρωμα λεμόνι”, το νέο βιβλίο της καθηγήτριάς μας, Αντιγόνης Πόμμερ.

Μάιος 2015, “Εννέα εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο”, το νέο βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος δημιουργικής γραφής.

Μάιος 2015, “Be one of us – Hellas: Caryatids edition” η νέα διαφήμιση για την Ελλάδα, από τους σπουδαστές μας.

Μάιος 2015, “Αγαπημένη μου μαμα”, παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

2014

Σεπτέμβριος 2014, “Unique”, παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας, Νεκτάριου Μπουτεράκου.

Σεπτέμβριος 2014, “Who am I”, παρακολουθήστε την ταινία της σπουδάστριάς μας, Βαρβάρας Βουτσινά.

Σεπτέμβριος 2014, “Το δεκάευρο” παρακολουθήστε την ταινία της σπουδάστριάς μας Άννας Κοντονίκα.

Σεπτέμβριος 2014, “Ο φύλακας άγγελός μου”, παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας, Γιάννη Κιρλή.

Σεπτέμβριος 2014, Η Tabula Rasa ταξιδεύει στο 37ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας.

Ιούνιος 2014, “Ola Kolaz.gr – ένα ταψί στον κήπο μου”,  παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

Μάρτιος 2014, “Be one of us – Hellas: Crete edition” η νέα διαφήμιση για την Ελλάδα, από τους σπουδαστές μας.

Ιανουάριος 2014, Εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων Tabula Rasa.

2013

Νοέμβριος 2013, “Εξ αποστάσεως”, το πρώτο βιβλίο των σπουδαστών μας, του τμήματος δημιουργικής γραφής.

Σεπτέμβριος 2013, “Απώλεια”, παρακολουθήστε την ταινία του σπουδαστή μας Αργύρη Γιαμάλογλου.

Σεπτέμβριος 2013, “Γιατί;”, παρακολουθήστε την ταινία της σπουδάστριάς μας, Σταυρούλας Δάμπαλη.

Σεπτέμβριος 2013, “Ανείπωτο μυστικό”, παρακολουθήστε την ταινία της σπουδάστριάς μας, Σοφίας Παπαδοπούλου.

Σεπτέμβριος 2013, Η Tabula Rasa ταξιδεύει στο 36ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας.

Σεπτέμβριος 2013, Νέοι καθηγητές στην Tabula Rasa.

Σεπτέμβριος 2013, Εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων Tabula Rasa.

Σεπτέμβριος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε το όγδοο trailer της σειράς, με τον Κώστα Μαρτάκη.

Σεπτέμβριος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε το έβδομο trailer της σειράς, με την Μαίρη Μηλιαρέση.

Αύγουστος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε το έκτο trailer της σειράς, με τον Δημήτρη Μενούνο.

Αύγουστος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε το πέμπτο trailer της σειράς, με την Μαρία Κορινθίου.

Αύγουστος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε το τέταρτο trailer της σειράς, με την Ρένια Λουιζίδου.

Ιούλιος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε το τρίτο trailer της σειράς, με την Ισμήνη Καλέση.

Ιούλιος 2013, “Στο ράφι”, παρακολουθήστε τα δύο πρώτα trailers της σειράς, με την Μπέσσυ Μάλφα και την Φωτεινή Τσακίρη.

Ιούνιος 2013, OlaKollaz.gr vol.3 – Ένα καρφί πάνω στον τοίχο”,  παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής, σκηνοθεσίας, και υποκριτικής.

Ιούνιος 2013, To “Be one of us – Hellas” υποψήφιο στην κατηγορία της καλύτερης διαφημιστικής καμπάνιας για το 2013, στα e-awards.

Ιούνιος 2013, “Shoot them all”, έκθεση φωτογραφίας, από τους σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Μάρτιος 2013, “Τούμπα… και τούμπαλιν”, παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή μας, Χάρη Τορτορέλη.

Μάρτιος 2013, “O καθρέφτης του φεγγαριού”, παρουσίαση του βιβλίου της καθηγήτριάς μας Αντιγόνης Πόμμερ,  στη Θεσσαλονίκη.

Μάρτιος 2013, “Be one of us – Hellas” μια φρέσκια διαφήμιση για την Ελλάδα, από τους σπουδαστές μας.

Φεβρουάριος 2013, Τιμητική διάκριση για την καθηγήτριά μας, Άννα Τσιάλτα.

Φεβρουάριος 2013, “Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω”, θεατρική παράσταση σε κείμενο και σκηνοθεσία της καθηγήτριάς μας, Άννας Χατζησοφιά.

Ιανουάριος 2013, Έναρξη του επίσημου Blog “Tabula Rasa” με πρωτότυπα κείμενα των σπουδαστών μας.

Ιανουάριος 2013, “Be.Bee” ,θεατρική παράσταση, υπό τη σκηνοθεσία της καθηγήτριάς μας, Φαίη Τζανετοπούλου.

2012

Σεπτέμβριος 2012, Διαγωνισμός σεμιναρίων Tabula Rasa.

Σεπτέμβριος 2012, Εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων Tabula Rasa.

Ιούνιος 2012,  Ola Kollaz.gr vol.2 – the sequel, παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής και υποκριτικής.

Ιούνιος 2012, “O καθρέφτης του φεγγαριού”, παρουσίαση του βιβλίου της καθηγήτριάς μας Αντιγόνης Πόμμερ.

Μάρτιος 2012, Παρουσίαση του έργου της καθηγήτριάς μας Αντιγόνης Πόμμερ, στην UNESCO

2011

Ιούνιος 2011, Ola Kollaz.gr vol.1″, παράσταση των σπουδαστών των τμημάτων δημιουργικής γραφής και υποκριτικής.

2010

Μάιος 2010, Διαγωνισμός πρωτότυπου σεναρίου – θεατρικού έργου.