Ένας καλός θεατρικός συγγραφέας αποφεύγει τις περιττές σκηνικές οδηγίες, αφήνοντας στους ηθοποιούς το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουν.

Οι σπουδαστές του τμήματος υποκριτικής του Tabula Rasa στην ταινία «ΠΑΝδηΜΙΑ»

«ΠΑΝδηΜΙΑ» (ΌΛΑ λοιπόν ΈΝΑ) είναι ο τίτλος της νέας ταινίας μεγάλου μήκους του Δημήτρη Πιατά. Πρόκειτα για μία μαύρη κωμωδία, σε μία χώρα που υφίσταται την επιδρομή ενός ιού, που τον ονομάζουν «Σύνδρομο της Τζοκόντα» – γιατί ο ασθενής παύει να έχει την αντίληψη του περιβάλλοντος και χαμογελά – ενώ η ίδια η χώρα είναι υπό κατάρρευση από χρεωκοπία. Συμμορίες λυμαίνονται τη χώρα.

Η σχολή Tabula Rasa σε συνεργασία με την παραγωγή της ταινίας, διέθεσε τους σπουδαστές του τμήματος υποκριτικής, ώστε να εξασκούνται σε πραγματικό χρόνο κινηματογραφικών γυρισμάτων, συμμετέχοντας στο cast επαγγελματικά ως ηθοποιοί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός από τα επαγγελματικά τηλεοπτικά γυρίσματα, κάθε χρόνο, μέσα από τα τμήματα δημιουργικής γραφής και σκηνοθεσίας, παράγονται δεκάδες ταινίες μικρού μήκους, θεατρικά έργα και web-series, στα οποία σκηνοθετούν, συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν αποκλειστικά οι σπουδαστές της σχολής, ώστε να εξειδικευτούν στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

Στα γυρίσματα της ταινίας συμμετείχαν οι σπουδαστές (αλφαβητικά): Δημήτρης Ιορδανίδης, Αντωνία Κατσή, Γεωργία Κυριακίδου, Γιώργος Λουρωτός, Άγγελος Μπαμπάλας.

 

 

 

Tabula Rasa
Πληροφορίες
Καθηγητές
Τμήματα
Πρόγραμμα Σπουδών
Σεμινάρια
Επιτυχίες σπουδαστών
Δελτία Τύπου
Επικοινωνία
Distance Learning
Photos & Videos

 

Tabula Rasa Blog

 

 
Copyright © 2010-2012. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «TABULA RASA»,
Τριών Ιεραρχών 18-20, Τ.Κ.11851, Θησείο, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2130024291 - 6940655331

** Αναγνωρισμένο από το κράτος με αριθμό απόφασης ΓΠ/7626/24.04.2012
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο,
ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993.